Waar zitten wij?

Adres: George Breitnerstraat 8,
7606 HG Almelo

Google Maps

Openingstijden

Opslagbox Almelo is toegankelijk van 06:00 tot 23:00.

Meer informatie?

Mijn account

Al je informatie kun je gemakkelijk vinden in je eigen account. Alle account gegevens en je contract met de algemene voorwaarden.

Mijn account

Contact opnemen

info@opslagboxalmelo.nl
Bertil: +31(0)6 51 32 36 50
Wijnand: +31(0)6 53 20 50 55

Meer vragen?

Groot aanbod

Wij bieden een groot aanbod van verschillende opslagboxen.

Alle typen opslagboxen

Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden van Opslagbox Almelo vind je doormiddel van onderstaande knop.

Algemene voorwaarden

Persoonlijk advies?

Waarom Opslagbox
Almelo?

  • Goedkoop
  • 24/7 camerabeveiliging
  • Veilig online betalen
  • 7 dagen per week geopend

Veelgestelde vragen

We merken dat sommige websitebezoekers en klanten toch nog wel eens wat vragen hebben. Daarom hebben we de veelgestelde vragen voor u op een rijtje gezet. We hopen hiermee uw vraag te beantwoorden, anders kunt u altijd contact met ons opnemen.

Veelgestelde vragen

Hoe werkt het?

Eerste zoekt u het type opslagbox dat u nodig bent. Dit kunt u op de pagina type opslagboxen doen.

Als u een keuze gemaakt heeft uit het type dat bij u past. Dat controleert u de beschikbaarheid. Dit kunt u doen op de pagina beschikbare opslagboxen.

Indien de opslagbox op beschikbaar, kunt u deze toevoegen aan uw winkelmand, van hieruit is de mogelijkheid om over te gaan op de betaling.

U vult al uw contactgegevens in, zodat wij, indien nodig, contact met u kunnen opnemen. U kunt gemakkelijk en veilig online betalen met iDeal.

Na afloop van de betaling, kunt u het contract automatisch downloaden vanuit uw account. Hier kunt u komen door naar het menu te gaan (icoon account) > downloads > contract en algemene voorwaarden.

Dat was makkelijk? Nu kunt u het contract zelf aanvullen met de juiste gegevens. Het contract kunt u compleet ingevuld inleveren via de e-mail (info@opslagboxalmelo.nl) o.v.v. ordernummer.

Onze administratie wordt verwerkt, tegelijkertijd nemen wij contact op, om samen met u een datum en tijd in te plannen voor het overhandigen van de sleutel. De sleutel waarmee alleen u de opslagbox in kunt.

Heeft u toch nog vragen of zijn er onduidelijkheden. Dan moedigen wij u aan om contact met ons op te nemen. Dit kan zowel telefonisch +31(0)546 232 061 of per e-mail info@opslagboxalmelo.nl.

Hoe kan ik betalen?

Wij hanteren de betalingsmethode iDeal. Dit is een makkelijke, snelle en veilige manier van betalen. Alle Nederlandse banken zijn aangesloten bij iDeal, dit maakt het voor het betalingsverkeer gemakkelijker.

Opslagbox huren?

Opzoek naar een opslagruimte om uw spullen op te slaan, want u gaat verhuizen? Of u heeft in uw bedrijfsruimte te weinig plek om kantoorartikelen in op te slaan? Bekijk welke opslagboxen nog vrij zijn en huur er direct een.

beschikbare opslagboxen